13 jobb för dig som digital marknadsförare

Har du passion för digital marknadsföring och kommunikation? Är du en fena på sociala medier, att driva digitala kampanjer, sökmotoroptimering eller att utveckla digitala marknads- och kommunikationskanaler? Här är 13 företag som behöver skicklig digital arbetskraft.


Digital marknadsförare Köket – TV4

”Till TV4s stora satsning Köket söker vi nu en digital marknadsförare. En roll där du ansvarar för att bygga upp en marknadsplan och projektleda aktiviteter primärt på digitala och sociala kanaler. Vill du vara med från början i ett stort och utvecklande projekt där du får stor möjlighet att påverka?”
Plats: Stockholm

TV4

Chef till enheten för digital kommunikation – Vetenskapsrådet

”Vetenskapsrådet är en statlig myndighet som har en ledande roll för att utveckla svensk forskning av högsta vetenskapliga kvalitet och därmed bidra till samhällets utveckling. Som chef för enheten för digital kommunikation kommer du ha en central roll i att bygga Vetenskapsrådets varumärke digitalt.”
Plats: Stockholm

Vetenskapsrådet

Digital Analytiker & Planner – Starcom

”På Digital Media-avdelningen är vårt uppdrag att bidra med unik och konkurrenskraftig kunskap och kompetens kring alla frågor som avser digital media. Nu söker vi en person som vill utveckla och utvecklas med oss och våra kunder inom digital marknadsföring med fokus på digital kampanjanalys.”
Plats: Stockholm

Starcom

Webbredaktör till Kommunikationsavdelningen – Örebro universitet

”Kommunikationsavdelningens webbgrupp arbetar med utveckling av universitetets webbplatser. Arbetsgruppen ansvarar för systemutveckling, tillgänglighet, sökmotoroptimering, digital marknadsföring, design och redaktionellt stöd för webbplatserna. Du kommer arbeta med både innehåll och struktur på våra webbplatser och i det arbetet producera både informations- och nyhetstexter både för webben och sociala medier.”
Plats: Örebro

Örebro

Webbanalytiker – Ellos Group

”Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. Till vår Customer & Market intelligence avdelning söker vi nu en Webbanalytiker som vill fokusera på försäljningsförklarande analyser och utveckling av verktyg och arbetssätt.”
Plats: Borås

Ellos

Två digitala kommunikatörer till partikansliet – Socialdemokraterna

”I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med de övriga medarbetarna på kommunikationsavdelningen bidra till att vi sprider och förmedlar våra värderingar och vår politik på ett professionellt och nyskapande sätt i sociala medier, på vår webb och genom våra olika digitala kampanjer.”
Plats: Stockholm

Socialdemokraterna

Fler tips: Jobba som marknadschef – 8 lediga tjänster


Digital marknadsförare – Smelink.se

”Smelink.se är ett IT-företag som är väl förankrat i svenskt näringsliv. Tjänsten omfattar att ta fram ett definierat kundbehov och med hjälp av lämpliga analysmodeller ta fram satsningar för kundernas digitala marknadsföring. Utifrån analysen är det viktigt att operativt implementera de framtagna satsningarna samt att följa upp, mäta och utvärdera resultaten.”
Plats: Växjö

semlink

Web Specialist – Alert Alarm

”I rollen som Web Specialist är du ansvarig för att utveckla och optimera våra digitala marknadsföringskanaler. Du arbetar nära ledningen med att utföra och följa upp på de strategiska beslut som bolaget fattar och arbetar i nära kontakt med flera ledande roller inom marknad, sälj, kundtjänst och operations.”
Plats: Linköping och Stockholm

Alertalarm

Chef Digital Marketing Communication – PostNord

”Affärsområdet Communication Services utvecklar tjänster inom digital och fysisk kommunikation. Du kommer att ansvara för att positionera PostNord som en självklar partner för digital marknadsföring. I detta arbete ingår utveckling av strategiska partnerskap med leverantörer av digitala marknads- och kommunikationskanaler.”
Plats: Solna

postnord

Talang för digital marknadskommunikation – S-GROUP Solutions

”Vi är ett produktbolag inom IT som tack vare kraften i den geografiska dimensionen (GIS) gör kommuner, myndigheter och deras bolag mer konkurrenskraftiga och rustade inför såväl samtida som framtida utmaningar. Till vårt marknadsteam i Karlskrona söker vi en kreativ och resultatinriktad digital marknadsförare, med några års erfarenhet i yrket.”
Plats: Karlskrona

sgroup solutions

Analytisk Online Marketing Specialist – More Data

”More Data hjälper företag att effektivisera sin marknadskommunikation med digital strategi, online-kampanjer, analystjänster och verktyg för mätning och uppföljning. Du kommer att arbeta i en bred roll inom digital marknadsföring, med allt från mät- och analystjänster till att driva digitala kampanjer samt övergripande digital kanalstrategi.”
Plats: Göteborg

MoreData

Business Manager Online – Telia

”Som Business Manager Online har du en nyckelroll i Telias transformation för att öka det digitala kundmötet som ett led i att bli den viktigaste aktören på ICT-marknaden I rollen som Business Manager Online ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att våra företagskunder får en digital kundupplevelse i världsklass.”
Plats: Solna

Telia

Digital Marketing Manager – ASSA

”ASSA erbjuder en möjlighet att arbeta med företagets digitala kommunikation och marknadsföring samt driva utvecklingen. Digital kommunikation blir en allt viktigare del av marknadsföringen. Vi söker dig som är digital marknadsförare med engagemang för och kunskap om detta område där ditt uppdrag blir att tillsammans med oss utveckla vår digitala närvaro inom såväl B2B och B2C.”
Plats: Stockholm

ASSA

Sofia Strid

Om Sofia Strid

Jag jobbar som Community Manager här på Cision. På bloggen skriver jag om aktuella ämnen inom PR och kommunikation. Hör gärna av dig till mig om du vill tipsa om innehåll till bloggen!