14 jobb för kommunikatören att söka

Är du en driven kommunikatör som är ute efter nya utmaningar? Vill du arbeta med både intern och extern kommunikation? Här är 14 företag som just nu letar efter erfarna kommunikatörer som kan hjälpa dem med deras kommunikationsarbete.


Kommunikatör – Regeringskansliet

”Gillar du att växla mellan strategiskt och operativt kommunikationsarbete i en händelsestyrd verksamhet? Miljö- och energidepartementet söker en driven kommunikatör med intresse för samhällsfrågor som vill utveckla kommunikationen i våra kanaler och möten. Arbetsuppgifterna innebär att bistå departementets enheter och politiska ledning med stöd i kommunikationsfrågor.”
Plats: Stockholm

Regeringskansliet

Kommunikatör Employer Brand – Svevia

”Vi söker en kommunikatör med ansvar för vårt fokusområde Attraktiv arbetsgivare. Din roll är såväl strategisk som operativ med ansvar för att positionera, utveckla, förvalta och leda arbetet med Svevias varumärke som en attraktiv arbetsgivare i målgrupperna befintliga och potentiella medarbetare.”
Plats: Stockholm

Svevia

Kommunikatör – Sveriges Ingenjörer

”Till rollen som kommunikatör söker vi dig som snabbt sätter dig in i komplexa frågeställningar och gör kommunikationsstrategiska bedömningar. Då tjänsten har ett särskilt fokus på samhällskommunikation använder du din erfarenhet av opinionsbildning för att göra förbundets verksamhet utåtriktad och synlig.”
Plats: Stockholm

Sveriges Ingenjörer

Kommunikatör & Copy – Kungliga Operan

”Vi söker en Kommunikatör/copy med spetskompetens inom text och rörlig bild, till vår kommunikationsavdelning. Avdelningen ansvarar för all kommunikation samt lansering av Operans, Balettens och Unga på Operans program.”
Plats: Stockholm

Operan

Kommunikatör och nyhetsredaktör till Enheten för administration och kommunikation – Stockholms läns landsting

”Är du en driven kommunikatör och erfaren projektledare? Van vid webb, sociala medier och mediarelationer? Vi bygger Sveriges första Kompetenscentrum för kultur och hälsa och vill ha dig ombord på denna spännande resa.”
Plats: Stockholm

Stockholms läns landsting

Kommunikatiör till HR Centrum – Försvarsmakten

”Är du en kommunikatör med erfarenhet av kommunikation inom förändring och stimuleras av att arbeta med strategiska och utvecklingsinriktade kommunikationsfrågor i en stor organisation? Vi erbjuder en tjänst där du får använda dina samlade erfarenheter inom kommunikation i en organisation under stark utveckling.”
Plats: Stockholm

Försvarsmakten

Projektkommunikatör på halvtid – Jernhusen

”Den ansvariga kommunikatören för affärsområde Stadsprojekt behöver operativ stöttning i de stadsutvecklingsprojekt vi bedriver runt om i landet. Projektkommunikatören ska jobba i nära samarbete med den ansvariga kommunikatören för att ha full koll på projekten och snabbt kunna stötta där det behövs.”
Plats: Stockholm

Jernhusen

Fler tips: 13 jobb för dig som digital marknadsförare


Kommunikatör – Röda Korset

”Till Röda Korset söker vi en Kommunikatör med utmärkta projektledaregenskaper. I rollen som Kommunikatör kommer du att koordinera och projektleda implementeringen av Röda Korsets nya grafiska profil som ska testköras tillsammans med tryckeri (digitalt) och rullas ut i organisationen.”
Plats: Stockholm

Röda korset

Kommunikatör – Nacka kommun

”Vi söker nu en driven kommunikatör som vill verka i ett nystartat kommunalägt bolag. Du kommer arbeta nära ledningen och erbjuds ett självständigt och utvecklande arbete där ditt huvudområde är inom VA- och avfallsfrågor. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas i en öppen och kreativt spännande miljö med engagerade kollegor”
Plats: Nacka

Nacka kommun

Kommunikationsansvarit – Trafikverket

”Vill du vara med och fortsätta bygga vår nya kommunikationsorganisation och öka förtroendet för oss på Trafikverket? Just nu söker vi en kommunikationsansvarig till avdelningen Internkommunikation. Avdelningen består av kommunikationsstrateger, kommunikationsansvariga och kommunikatörer.”
Plats: Göteborg, Eskilstuna, Luleå, Gävle, Solna, Kristianstad

Trafikverket

Product Communication Manager – Electrolux

”We are looking for a driven marketer to manage the creation of engaging messaging and content for our AEG and Zanussi products. If you are passionate about storytelling, brands tonality, consumers experience and content; then this is a great opportunity for you.”
Plats: Stockholm

Electrolux

Erfaren internkommunikatör – Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad

”Vi söker nu en erfaren kommunikatör med inriktning mot intern kommunikation och kommunikativt ledarskap till förvaltningens kommunikationsenhet. Kommunikationsenheten utvecklar och samordnar den interna och externa kommunikationen inom förvaltningen”
Plats: Stockholm

Stockholms stad

Erfarna kommunikatörer till Kommunikationsavdelningen – Polisen

”Polismyndigheten söker erfarna kommunikatörer till Kommunikationsavdelningen, produktionsenheten. I tjänsten ingår att ge kommunikativt stöd till lednings- och nyckelpersoner inom organisationen, i huvudsak inom de nationella avdelningarna samt till nationella projekt och uppdrag.”
Plats: Stockholm

Polisen

Kommunikatör förskoleförvaltningen – Malmö stad

”Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är landets största förskoleförvaltning, med många blickar på oss. Kommunikationsenheten ger ett strategisk och operativt stöd till förskoleförvaltningens ledning och verksamheter inom intern- och extern kommunikation.”
Plats: Malmö

Malmö stad

Tips: Har du lyssnat på de populäraste poddarna inom kommunikation? Du hittar dem här!


Sofia Strid

Om Sofia Strid

Jag jobbar som Community Manager här på Cision. På bloggen skriver jag om aktuella ämnen inom PR och kommunikation. Hör gärna av dig till mig om du vill tipsa om innehåll till bloggen!