8 heta digitala jobb att söka idag!

Webbanalytiker hos Hemköp

”Hemköp fortsätter sin digitala satsning genom att lansera e-handel under 2016. Som ett led i denna satsning söker vi nu en Webbanalytiker med det övergripande ansvaret för mätning, analys och optimering av Hemköps e-handel och övriga digitala kanaler.”
Plats: Stockholm

hemköp

SEO-konsult hos iProspect

”Vi letar efter dig som vill arbeta på en av de ledande och mest dynamiska byråerna inom digital responsmarknadsföring. iProspect är företaget för dig som vill jobba med utmanande projekt och kunder inom sök.”
Plats: Stockholm

iprospect

Digital Corporate Communications Specialist hos Schibsted Media Group

”From providing news to selling your old sofa; from finding the best carpenter to finding the best job; and from locating them all on a map to route planning and price comparison. At Schibsted Media Group our mission is to ”empower people in their daily life”.”
Plats: Oslo

Schibsted

SEM-konsult hos iProspect

”Vi på iProspect söker nu en vass konsult som har djupgående kunskaper inom SEM med känsla för kundens bästa, vana att arbeta mot uppsatta mål och en förmåga att aktivt söka proaktiva lösningar på kundens problem.”
Plats: Göteborg

iprospect

Läs om fler spännande jobb inom PR och kommunikation att söka just nu!


Dataguru med ansvar för Webbanalys
hos Barncancerfonden

”Är du en äkta Dataguru som vill växa med ett av Sveriges starkaste varumärken? Som webbanalytiker blir du en del av det digitala teamet som ansvarar för Barncancerfondens digitala kanaler. Du kommer att ha ett nära samarbete med webbredaktör, ansvarig för sociala medier, webb-, lojalitets-, samt kampanjansvarig.”
Plats: Stockholm

barncancerfonden

Digital Campaign Manager hos iProspect

”Gör oss sällskap – arbeta för en av de ledande och mest dynamiska byråerna inom digital responsmarknadsföring! Som Digital Campaign Manager är du en del av vårt Display team på iProspect. Du är med från kundbrief till uppföljning, deltar i kund- och teammöten och planerar kampanjer.”
Plats: Stockholm

iprospect

SEO Specialist hos iProspect

”Just nu söker vi efter en driven SEO-Specialist till vårt team med minst ett par års erfarenhet av SEO och digital marknadsföring som är redo att ta nästa steg i karriären. iProspect är företaget för dig som vill jobba med utmanande projekt och kunder inom digital responsmarknadsföring. ”
Plats: Göteborg & Stockholm

iprospect

Digital Marketing Specialist hos Öhlins

”As Digital Marketing Specialist you are Öhlins digital expert and drive the development of digital marketing, web and social media working close together with the company’s marketing team to identify a target market, creating image for the Öhlins brand, create and maintain marketing campaigns online and for digital technologies.”
Plats: Stockholm

öhlins

Sofia Strid

Om Sofia Strid

Jag jobbar som Community Manager här på Cision. På bloggen skriver jag om aktuella ämnen inom PR och kommunikation. Hör gärna av dig till mig om du vill tipsa om innehåll till bloggen!