Inspirerande seminarier inom kommunikation

Vet du vilka möjligheter som öppnas när man använder VR i sin marknadsföring? Eller vad som avgör vem av Clinton och Trump som går segrande ur valstriden i november? Oktober månad bjuder på ett härligt myller av inspirerande seminarier och event som du kan ta del av!


12 oktober: Berghs Morning Routine – Så blir VR nästa stora mediekanal

08:30-09:30 – Berghs School of Communication, Sveavägen 34, Stockholm

”Nästa stora mediarevolution är här! Efter 70 år av experimenterande med Virtual Reality (VR), så är människan inte längre en passiv betraktare av en skärm. Nu kan vi kliva in i den digitala världen och interagera med den som om den vore verklig. Nu har du möjlighet att bli en del av den första procenten i världen att testa den nya tekniken och lära dig hur du kan använda den i din marknadsföring.”
Läs mer och anmäl dig här

Berghs

12 oktober: Dagens Media – Frukostseminarium – Malmö

08:00-09:30 – Elite Savoy, Norra Vallgatan 62 , Malmö

”Vi bjuder in till ett frukostseminarium som handlar om PRINT i dagspress. Tillsammans med Staffan Hultén från RAM kommer vi att visa resultaten från undersökningar om reklam i morgonpress och hur det förändrats de senaste åren.”
Läs mer och anmäl dig här

Dagens Media

14 oktober: Frukostklubben – reflektioner kring medias hisnande utveckling

07:00-08:30 – Scandic Triangeln, Triangeln 2, Malmö

”HD/Sydsvenskans VD Pontus Bodelsson är Frukostklubbens nästa gästföreläsare. På fredagen den 14 oktober hör du honom reflektera kring medias hisnande utveckling. Pontus kommer bland annat in på följande frågeställningar: Hur kan den explosionsartade mediautvecklingen påverka vår nutidskunskap? Vidgar vi våra vyer eller krymper vi dem?”
Läs mer och anmäl dig här

MF Malmö

19 oktober: Månadens Frukost: Inför valet – vad är det som händer i USA

08:00-09:30 – Scandic Anglais, Bar 101, Humlegårdsgatan 23, Stockholm

”I november avgörs vem som blir USA:s nästa president. Bästa retorikern vinner eller finns det något annat som kan avgöra vem som går segrande ur valstriden nu?Hör USA-experten Johan Ingerös analys av läget. Johan Ingerö är sedan hösten 2015 ansvarig för välfärdsfrågor på Timbro.”
Läs mer och anmäl dig här

Sveriges komm

19 oktober: Communication Executives Program 2017 – informationsfrukost Stockholm

08:30-10:00 – Svea Konferens & Matsal, Holländargatan 10, Stockholm

”Funderar du på att anmäla dig till 2017 års omgång av managementprogrammet Communication Executives Program, CEP? Jesper Falkheimer, programledare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet, berättar mer om programmet under en frukost med Sveriges Kommunikatörer”
Läs mer och anmäl dig här

Sveriges komm

Tips: Spana in vår evenemangskalender där du hittar fler inspirerande seminarier och event


20 oktober: Sveriges bästa marknadschefer

18:00-23:00 – Berns, Näckströmsgatan 8, Stockholm

”Den 20 oktober kommer Resumé för 11:e året i rad arrangera Sveriges Bästa Marknadschefer där vi korar vinnande marknadschefer i 15 olika kategorier. Resumé mäter tillsammans med undersökningsföretagen Xtreme hur ett 100-tal varumärken utvecklats från hösten 2015 till hösten 2016.”
Läs mer och anmäl dig här

Resume

21 oktober: Frukostseminarium: Account Based Marketing – som fungerar

08:00-09:00 – Upsales Nordic AB, Sveavägen 21, Stockholm

”Du har säkert hört talas om Account Based Marketing, vilket blir mer och mer populärt bland B2B-företag, men vad är det egentligen och hur lyckas man med det? Hur kan man dra nytta av digital marknadsföring inom komplex försäljning? Och vart börjar man någonstans?”
Läs mer och anmäl dig här

Resume

26 oktober: Dataskyddsförordningen – vad du som marknadsförare bör känna till

09:00-12:00 – Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm

”Under denna halvdagsworkshop uppdaterar vi dig på hur lagar och regler inom marknadsrätten ser ut och vad det innebär för dig som marknadsförare. Vi kommer t.ex. gå igenom när det krävs aktiva samtycken (e-post och sms), vad som gäller för cookies och hur vi får behandla personuppgifter enligt PUL.”
Läs mer och anmäl dig här

Wednesday relations

26 oktober: SJ:s digitala kundupplevelser

08:45-10:00 – Sveriges Annonsörer, Stomatol, Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm

”2016 lanserade SJ en helt ny digital plattform och nya kundmöten i form av en ny webbplats, en ny mobilapp och nya biljettautomater. Välkommen till detta seminarium då du får höra mer om SJ:s utmaningar och framgångsfaktorer och om utvecklingen av en konkurrenskraftig digital kundupplevelse för tågresenärer.”
Läs mer och anmäl dig här

Sveriges Annonsörer

Jobbtips: 13 jobb för dig som digital marknadsförare


Sofia Strid

Om Sofia Strid

Jag jobbar som Community Manager här på Cision. På bloggen skriver jag om aktuella ämnen inom PR och kommunikation. Hör gärna av dig till mig om du vill tipsa om innehåll till bloggen!