Om Mötesplats Cision

Inspiration inom PR och journalistik

På Mötesplats Cision tror vi att du som är journalist, bloggare eller professionell kommunikatör får inspiration, värdefulla tips, praktiska exempel inom ämnen som är viktiga för dig. Vi har samlat relevant innehåll i moderna format för att öka inspiration, nyfikenhet och kreativitet i ditt arbete.

Vi som arbetar med att skapa och sprida nyheter som engagerar och berör upplever att förutsättningarna för vårt arbete förändras i takt med medielandskapets snabba utveckling.

Det här påverkar hur vi arbetar och prioriterar oavsett om det handlar om kommunikation eller journalistik. För att skapa de bästa förutsättningarna för att följa trender och anpassa sitt arbete efter den snabba utvecklingen så tror vi att det finns mycket att vinna på att öka den ömsesidiga förståelsen för varandras respektive utmaningar och verklighet. Det är det vi vill åstadkomma med denna nya digitala arena: Mötesplats Cision.

Samlingsrum för förtjänat utrymme

Syns med ditt event eller din casefilm!

Vill du att ditt innehåll ska synas i evenemangskalendern eller i galleriet över casefilmer? Kontakta oss på för mer information.

Om Cision

Cision är en global ledande aktör inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) och levererar ett komplett arbetsflöde för professionella IR och PR-kommunikatörer. Genom att erbjuda branschens mest omfattande PR- och sociala medierplattform tillsammans med kraftfulla analysmöjligheter ger Cision kommunikatörer och PR-experter möjligheten att förbättra sin synlighet och marknadsföring online samt skapa datadriva beslutsprocesser. Cision representerar även varumärkena Gorkana Group, PRWeb, Help a Reporter Out (HARO) och iContact. Cision är världsledande inom sin bransch och har huvudkontor i Chicago med över 100 000 kunder globalt. Cision har kontor i Kanada, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Portugal, Sverige, Finland och Kina. För mer information, besök http://www.cision.com/se eller följ Cision Scandinavia på Facebook.

varlden

Användare världen över

Vårt PR-verktyg CisionPoint har fler än 30 000 användare
Cision har verksamhet i nio länder och täckning över hela världen. Till exempel innhåller vår samling av mediekontakter uppgifter till journalister i alla världens länder. Vi har även globala kunder som har användare i flera länder.

ir

Ledande på IR-tjänster

70 % av bolagen på Stockholmsbörsen använder våra tjänster
Vi hjälper dig att uppfylla gällande regelverk och marknadens krav genom samma tjänst som när du skickar ut dina nyheter, videos och bilder.

kundtjanst

Kundsupport 24/7

Vår support är tillgänglig dygnet runt
Vi finns här för din skull och svarar på alla dina frågor när du än ställer dem. Under kontorstid svarar vi på både mail och telefon. På övriga tider finns en jour tillgänglig och då ringer vi upp dig inom en timme.