Poddar om PR och kommunikation

Passion för kommunikationPassion för kommunikation  - Cisions podcast där varje avsnitt gästas av en kommunikationsexpert inom sitt ämne. I studion diskuteras det bland annat om rörlig bild och sociala medier.

Retoriska poddenRetorikiska  - Tanken med podden är att du som lyssnar ska få nörda ner dig lite inom retorik, semiotik, kommunikationspsykologi, digital PR, digital marknadsföring, online video, content marketing, dramaturgi, webbtv, ord, bilder, språk etc.

IR-poddenIR-podden - I varje avsnitt får vi besök av intressant person inom kommunikationsbranschen för IR och finansiell information. I studion hittar du alltid Magnus Thell och Åsa Melin Mandre.

kntntpoddKntnt radio - En podcast om content marketing. Här hittar du alla avsnitt med information om innehåll och länkar till sådant Kntnt tar upp.

kommunikationsklubbenPR-Häxan är en podcast för dig som är kommunikationsnörd och på riktigt tror att kommunikation kan förändra världen.

 

PR-HäxanKommunikationsklubben - Resumés podcast om det senaste inom kommunikationsvärlden med Fredrik Thambert och Digge Zetterberg Odh + gäster.

Mediejobb på Twitter

Tipsa oss!

Vår ambition är att det dela med oss av events och casefilmer från PR-branshcen men ibland hinner vi inte riktigt med.

Har du ett event inom kommunikation och PR eller en casefilm inom samma ämne som inte finns med här? Då får du gärna tipsa oss! Det kan vara ett event som du själv har anmält dig till, eller ett som du själv håller.