Senaste seminarierna inom kommunikation

Vilka tips finns det för att skapa professionella och engagerande videos i sociala medier? Hur hittar du de bästa talangerna i kommunikationsbranschen och hur marknadsför du reklam till barn på ett schysst sätt? Allt detta och mycket mer kan du ta del av under september månad. Du hittar alla aktiviteter i listan här.


26 september: Nytt inom video på nätet

09:00-16:40 – Bonnier Conference Center, Torsgatan 21, Stockholm

”Video på nätet för marknadsföring och information växer så det knakar. Men mediet befinner sig i snabb förändring, så det gäller att hänga med. Nya möjligheter öppnar sig ständigt, men det uppstår också nya krav. Vår konferens fokuserar just på nyheterna inom video på nätet”
Läs mer och anmäl dig här

Atomer Bitarpost

27 september: Frukostseminarium: Superprofilen för framtidens professionella liv

08:00-09:30 – Bygget Fest & Konferens, Norrlandsgatan 11, Stockholm

”Välkommen till vårt frukostseminarium som gästas av specialister från konsultbolaget Hammer & Hanborg, som berättar vilka kompetenser som är attraktiva inom kommunikationsbranschen för dig som letar jobb, samt ger inspiration till dig som arbetsgivare hur du hittar organisationens nya talanger.”
Läs mer och anmäl dig här

Cision

27 september: Malmömorgon: Bli tydligare när du coachar och ger råd

08:00-09:00 – Akvariet, Dockplatsen 12, Malmö,

”Allt fler kommunikatörer arbetar coachande eller rådgivande mot sin organisation. Samtidigt som arbetet ger resultat, är det inte alltid så enkelt. Som kommunikatör ska du utöver att vara en kommunikationsexpert också kunna hjälpa andra att bli bättre på kommunikation. Hur gör du det på bästa sätt? Ta del av ny kunskap om kommunikatörens coachande och rådgivande arbete.”
Läs mer och anmäl dig här

Sveriges kom

28 september: Frukostseminarium: Optimera kundupplevelsen

08:00-09:30 – DigitasLBi, Sveavägen 24-26, Stockholm

”Företag som lyckas bygga starka kundrelationer har alltid varit vinnare på marknaden. Idag förväntar sig kunder att få en skräddarsydd varumärkesupplevelse anpassad efter personliga behov. Morgondagens konsumenter kräver sömlösa, digitala lösningar skapade efter livets momentum. Hur matchar ditt företag detta?”
Läs mer och anmäl dig här

marknadsföreningen

Tips: Spana in vår evenemangskalender där du hittar fler inspirerande seminarier och event


28 september: Talangforum #baramänniska

08:00-09:30 – Summit Hitech Building, Sveavägen 9-11, Stockholm,

”Hösten 2013 startade Resumé artikelserien #baramänniska och har nu fortsatt med ämnet på seminarieserien Talangforum #baramänniska. Målet är att inspirera vår del av näringslivet att bli bättre på HR och skapa en mötesplats för de som arbetar i kommunikationsbranschen.”
Läs mer och anmäl dig här

Resume

29 september: Kampen om kidsen: Schysst reklam till barn och unga

08:00-12:00 – SF Bio, Sergel Salong 5, Stockholm

”Barn och unga möts ständigt av budskap av alla de slag och i allt fler kanaler och det är inte alltid så lätt att veta vad som är information och vad som är reklam när marknadsföringen till unga hittar nya former och gränserna mellan olika budskap suddas ut. Välkommen till ett halvdagsseminarium om schysst reklam till barn och unga.”
Läs mer och anmäl dig här

Sverigesannonsörer

29-30 september: Videomarknadsföring i digitala och sociala medier

09:00-16:00 – Talentum, Jakobsbergsgatan 22, Stockholm

”Kursen Videomarknadsföring i digitala och sociala medier lär dig att skapa professionella och engagerande videor med enkla medel som effektivt kommunicerar ditt företags budskap. Du lär dig vilket innehåll dina videor ska ha, hur du planerar och skapar dem, hur du publicerar och får dina videor att spridas på nätet, hur video kan driva trafik till din webbplats, hur du säljer med hjälp av video och mycket annat”
Läs mer och anmäl dig här

Talentum

Sofia Strid

Om Sofia Strid

Jag jobbar som Community Manager här på Cision. På bloggen skriver jag om aktuella ämnen inom PR och kommunikation. Hör gärna av dig till mig om du vill tipsa om innehåll till bloggen!